ΒΙΒΙΑΝ ΚΑΤΡΑΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

Η Ορθοπαιδικός Χειρουργός Βίβιαν (Παρασκευή ) Κατράνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη . Αποφοίτησε με βαθμό απολυτηρίου ΑΡΙΣΤΑ απο το 1ο Λύκειο Χαριλάου κι εν συνεχεία απο το τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ,όπου και εισήχθη κατόπιν Πανελληνίων εξετάσεων.
Ξεκίνησε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών , ειδικεύτηκε στην Παιδοορθοπαιδική στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία κι ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στην Ορθοπαιδική και Τραυματιολογία για πολλά χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία αρχικά ως ειδικευόμενη κι εν συνεχεία ως ειδικός Ορθοπαιδικός, σε πανεπιστημιακές κλινικές νοσοκομείων της Αγγλίας.  (East Kent Orthopaedic Rotation, Medway Μaritime Hospital, Cambridge Lea Hospital, Hammersmith hospitals NHS Trust , Royal Hospital of Bath, University Hospitals of Birmingham )
Εχει ολοκληρώσει επιτυχώς μετεκπαιδεύσεις /εξειδικεύσεις στο Λονδίνο και στο Κέιμπριτζ (post CCST Orth Fellowships ) αναγνωρισμένες στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και στην Ευρώπη,  στην αρθροσκόπηση ισχίου και γόνατος , στην ολική αρθροπλαστική του ισχίου και του γόνατος ,στην επανορθωτική χειρουργική του ισχίου, στη μονοδιαμερισματική αρθροπλαστική του γόνατος, στη σπονδυλική στήλη, στις αθλητικές κακώσεις ενηλίκων και παίδων . Εχει εξειδικευτεί κι ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την Αναγεννητική Ιατρική της Οστεοαρθρίτιδας και των χόνδρινων βλαβών των αρθρώσεων των άνω και κάτω άκρων , προκειμένου για την αποφυγή χειρουργείου καθώς και με τη Ρομποτική χειρουργική και την ελάχιστα παρεμβατική χειρουργική των άνω και κάτω άκρων .
Ασχολείται ενεργά με την εκπαίδευση ειδικευόμενων αλλά και ειδικών Ορθοπαιδικών σε όλα τα νοσοκομεία της Αγγλίας όπου κι εργάσθηκε κι έχει πολυάριθμες παρουσιάσεις σε συνέδρια του εξωτερικού καθώς και δημοσίευση άρθρων σε αναγνωρισμένα ανά τον κόσμο ιατρικά περιοδικά .
Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά και σε ικανοποιητικό επίπεδο ιταλικά κι ισπανικά.
Ορθοπεδικός Χειρούργος
Ορθοπεδικός Χειρούργος

Ανθέων 33, Περαία 57019
Τηλέγωνο 2392300754

Πληροφορίες

Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης

Vivian Katrana Orthopedic
Vivian Katrana Orthopedic
Vivian Katrana Orthopedic
Vivian Katrana Orthopedic
Vivian Katrana Orthopedic
Vivian Katrana Orthopedic
Vivian Katrana Orthopedic
Vivian Katrana Orthopedic
Vivian Katrana Orthopedic
Ορθοπαιδική είναι η ιατρική ειδικότητα που μελετά και θεραπεύει τις παθήσεις και τραυματικές κακώσεις του μυοσκελετικού συστήματος μετά των εξαρτημάτων του. Ο πλήρης όρος είναι Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματολογία.


Ορθοπαιδική Χειρουργική των Μυοσκελετικών Όγκων
Πληροφορίες

Ιατρείο Ορθοπαιδικού Χειρουργού

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ (MIS SURGERY)  ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΧΙΩΝ /ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΑ ( FAST TRACK SURGERY)
Θεραπεία Οσφυαλγίας   Αυχεναλγίας Αθλητικών και μυοσκελετικών κακώσεων ενηλίκων και παίδων Οστεοαρθρίτιδας γονάτων , ισχίων , ώμου. Οστεοπόρωσης Βλαισού δακτύλου (κότσι) ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΑ  Τενοντίτιδας/ Επικονδυλίτιδας. Καρπιαίου σωλήνα /Συνδρὀμου de Quervain.
Ορθοπαιδικό Ιατρείο Περαίας Θεσσαλονίκης
Βίβιαν Κατράνα αναλαμβάνει τη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία ορθοπεδικών παθήσεων, ενώ πραγματοποιεί και πρωτοποριακές αρθροσκοπικές επεμβάσεις, με την βοήθεια των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων που διαθέτει.

Επικοινωνία
Ιατρική ειδικότητα
-Ορθοπεδική Χειρουργική της Σπονδυλικής στήλης
-Ορθοπεδική Χειρουργική των Παίδων (Παιδοορθοπεδική)
-Ορθοπεδική Χειρουργική Άκρας Χειρός (Μικροχειρουργική)
-Ορθοπεδική Χειρουργική Ώμου
-Ορθοπεδική Χειρουργική Αγκώνος

Πληροφορίες

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ


Ορθοπαιδικός Χειρουργός που ειδικεύεται στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του ισχίου και του γόνατος σε ενήλικες, εφήβους και αθλητές
Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου
  Ιατρείο

Ενημερωθείτε σήμερα από τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό